Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Doswiadczenie? Ze ty? Mozna sobie tylko pomyslec jak wychowalas ,
te dwie corcie skoro masz obawy ze trzecie ci zabiora
A skoro odnosisz sie do powiedzonek...
Z ... tylko glupi dyskutuje!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
No wlasnie-dlatego ze mna dyskutujesz I w dodatku sama sobie ublizasz A od moich metod wychowawczych duzo moglabys sie nauczyc!!!Nie podwazaj ich bo nie znasz ani mnie ani moich corek!
I skoncz w koncu kobieto czepiac sie mnie bo to juz nudne sie staje!Faktem jest,ze Nam tu ublizylas na forum a to mowi samo za siebie jakim typem czlowieka jestes
Koniec tej bezsensownej klotni Pani Daris z zasciankiem!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Daris wydaje mi sie ze wiekszosc dzieci czesciej ssie piers w nocy niz w dzien, ja do mojej pierwszej dwojki wstawalam po 8,10 razy. Rosly dzieci i ich potrzeby po 6 miesiacach mialam juz dosc W drugiej polowie pierwszego roku odstawilam od piersi i moje dzieci sypialy lepiej w nocy. Zapewne to za sprawa starszego wieku jak i sztucznego mleka. Z Emma to inna bajka, przesypia pieknie noce od poczatku swojego zycia, moze dlatego ze przed snem pije z butli, a moze taki jej urok A moze jedno i drugie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Jakim typem czlowieka jestem to dziewczyny wiedza bo wiekszosc mnie zna na twoje nieszczescie A jesli komus ublizylam to tobie,nie zaslaniaj sie znowu za innymi!! Do halas i aguss akurat nie mam nic-tak jak do reszty! A gdybym miala to bym napisala Tak sie przymilasz od poczatku do kazdej ze mnie mdli... Ha det!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
marta 86 no ja myslalam ze cycus to taka moja tajna bron a tu prosze-juz sie skonczylo
mam nadzieje ze mu minie tak szybko jak przyszlo hihi Dobranoc dziewczynki i do nastepnego hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Nie ublizylas im?To chyba nawet nie wiesz co i o kim piszesz
Oto Twoja wypowiedz TYLKO O MNIE

A ja tylko czytam o tym waszym problemie wychowywania dzieci w Norge i mam ubaw po pachy Dam wam rade raz jedyny: wracajcie do PL bo przy tak zasciankowym toku myslenia raz dwa zabiora wam dzieci. Maja sztywne zasady dotyczace wychowywania dziecka i tego sie trzymaja.Ale posmiac sie z was mozna po cichutku to ubaw mam przez caly wieczor hahaha

Nadal twierdzisz,ze tylko mi ublizylas....???Teraz to sie odwraca kotka ogonkiem co?Bylo sie czepiac NASZYCH wypowiedzi????Wystarczylo posluchac meza i sie nie wtracac bo jak widze on jest madrzejszy i rozsadniejszy Nastepnym razem moze zachowasz swoje ZLOTE UWAGI dla siebie i zaczniesz w koncu szanowac wypowiedzi i obawy innych bez ublizania im
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
a ja tylko powiem przepraszam za link
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Rece opadaja.....
Ty tak naprawde czy zartujesz??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
aguss kochana,nie twoja wina hihi uwazaj bo ci zaraz nana w ... wejdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Aguss nie masz za co przepraszac bo masz prawo wklejac tu linki tak jak i inni...A z Nas dwoch to wlazenie innym w d...tobie Daris lepiej wychodzi I robisz to juz od tak dawna Ja w odroznieniu od Ciebie szanuje wypowiedzi i obawy innych i nikomu tu nie ublizam a jak Cie mdli to nie czytaj co pisze i problem z glowy-albo kup test ciazowyDopiero Co Aguss ublizylas a teraz co robisz?Teraz wlasnie wchodzisz jej w d....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok